Wie is Solyvilla?

Wij helpen u om op een veilige manier een huis in Spanje te kopen.

Mijn naam is Fred Heeneman en ben sinds 1976 woonachtig in Spanje. Dat is een flinke tijd geleden en ik heb gelukkig niet stilgezeten. In de tussentijd het een en ander geleerd, hier en daar gewerkt en de Spaanse taal onder de knie gekregen. In deze periode kreeg ik ook de tijd om de Spaanse gewoontes en levensstijl te begrijpen en die gedeeltelijk over te nemen (alleen de goede dingen 😉).

Belangrijk is ook, om te begrijpen hoe de mensen hier zaken doen en dat ook aan u, als misschien nieuwkomer in Spanje, uit te leggen.

… Wat ik voor u kan doen:

Een huis in Spanje kopen is een belangrijke beslissing en daarom wilt u zeker zijn dat het gekozen onroerend goed geen onaangename verrassingen kan geven. Hier komt knowhow en eerlijkheid van te pas. De ervaring van meer dan 20 jaar in de Spaanse onroerend goed sector en de feilloze samenwerking met architecten, ingenieurs, notarissen, advocaten en banken kan van mij de ideale relatie maken, om uw onroerend goed project tot een perfect en gelukkig einde te brengen. Alle belangrijke en noodzakelijke informatie over het project van uw interesse worden nagetrokken en aan u gerapporteerd.